Iku ne Itali dhe e la vajzen 3 muajshe, kthehet pas tre vitesh, emigranti flet per takimin ne aeroport: Vajza mezi më afrohej..

600
0

Historia e familjes në vazhdim është shumë emocionuese. Kastrioti ka ikur në Itali para 3 vitesh dhe ka lënë familje në Prizen, vajza atëherë ka qenë bebe, rreth 3 muajshe e gjysmë dhe tani është 3 vjeç e gjysmë ndërsa djali 9 vjeç.

Gashi, në një lidhje të drejtpërdrejt në “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, u shpreh se takimi me familjen pas tre vitesh ishte shumë i vështirë.

Ai shtoi se kur takoi vajzën, kjo e fundit nuk i ishte afruar pavarësisht se me kamera kishte folur.

“Ka qenë vështirë. Kur i takova fëmijët pas tre vitesh isht shumë vështirë. Vajza mezi më afrohej. Në kamer më fliste por live nuk vinte të më përqafonte”-tha ai.