I pastrehu kërkon menynë, por dëbohet nga restoranti! Më pas ai kthehet me një surprizë… (Video)

436
0

Sa gabim është që të besosh pamjen e jashtme? Ndoshta shumë. Ose të paktën kjo është përgjigjja që vjen nga ky mësim i marrë nga një histori e pabesueshme që ndodhi në një restorant luksoz në Nju Jork, shkruan ShkodraNews.

Në një nga ato vende ku ata që nuk kanë një llogari të rëndësishme bankare janë gjithashtu duke u përpjekur të imagjinojnë hyrjen aty.

Do të ishte e vështirë të imagjinohej që një njeri i pastrehë të hynte në këtë restorant dhe mosbesimi i kamarierit duhet të kishte qenë i fortë, pasi pa një burrë që i afrohej hyrjes, duke dhënë përshtypjen se ishte mjaft i varfër dhe kishte një jetë të pastrehu.

Jo rastësisht, me kërkesën për të pasur një meny dhe pa u ulur madje, kundërshtimi i tij ishte i fortë. Arsyeja? Pa shumë fjalë, nëpunësi e bëri konsumatorin të kuptojë se vendi ishte shumë i shtrenjtë për atë që mund të kishte qenë potenciali i tij ekonomik.

E padashur për të qenë me të shumë i vrazhdë, i sugjeroi për të shkuar në një Mc Donald ose ndonjë tjetër fast-food, ku shpenzimet do të ishin më të moderuara dhe të përshtatshme për mundësitë e tij ekonomike, përcjell ShkodraNews.

Fjalët ndoshta ishin realiste, por nuk kishin llogaritur mundësinë se mund të ishin duke bërë një gabim: Duke e gjykuar burrin nga pamja e tij e jashtme!

Po, sepse ai që dukej si një i pastrehë ishte në fakt njëzet e tre vjeçari, Coby Persin. Në Shtetet e Bashkuara, ai është një nga Youtuber-at më të famshëm i cili me dëshirë kishte vendosur të fshehë veten për t’i treguar të gjithëve se duhet të shmangen gjykimet sipërfaqësore.

Një mësim që kamarieri në fjalë do ta ketë kuptuar mirë, gjithashtu sepse historia përfundoi në një mënyrë që është e vështirë të harrohet. Në të vërtetë, para syve të tij, “ pastrehu” thirri shoferin e tij i cili, në më pak se asnjë minutë, iu afrua dyerve të restorantit me një makinë luksoze dhe një valixhe plot me para.

“Unë mund të blej të gjithë restorantin…”, ishin fjalët e ashpra drejtuar punonjësit, i cili natyrisht do të ketëe kuptuar se si të sillet herën tjetër.

Për të marrë një ide edhe më konkrete të asaj që ndodhi, këtu është videoja e postuar në kanalin e Youtube të Coby-t:

https://youtu.be/Cd8wsX_uZy4