I kërkoj ndihmë te burgosurve që.. Nëna e Mateos ben apelin e forte gjate emisionit

384
0

Nëna e Mateos së vogël ka qenë sot në një lidhje telefonike në emisionin “Me zemër të Hapur”, ku u ka bërë një thirrje të fortë të burgosurve.

Flora u bën thirrje të burgosurve që nëse e shohin, ta masa krojne. Gjithashtu ajo shton se nëse shteti ia sjell asaj, do ja marr jeten me duart e veta.

“Nuk e kam parë sa firma janë mbledhur, por më duket se mbi 3 mijë. Sot kemi organizuar në orën 14.00 një protestë dhe do mbledhim sërish firma.

Unë kërkoj ndihmë nga të gjithë shqiptarët që janë në burg dhe jashtë, të na bashkohen thirrjes.

Me poshte video

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.