Hulku çdo mëngjes ha 38 kokra vezë. Njihuni me njeriun më të fortë në botë

1825
0

‘Hulk’ është i madh sa një traktor. Është vetëm 27 vjec por peshon 453 kg dhe është dy metra i gjatë dhe çdo mëngjes ha 38 kokra vezë.

Atij i duhet të ushqehet me 10 mijë kalori në ditë, të pmjaftueshme për 5 burra.

Arbab Khizer Hayat nga Pakistani i quajtur ‘Hulk’ po kërkon nuse. Ai thotë se është në presionin e familjes që të martohet dhe krijojë familje dhe për të gjetur një nuse ka bërë një njoftim publik.

Kushti është që të jetë mbi 16 vjeç. Deri më tani kanë aplikuar 300 gra por asnjëra s’ishte mjaftueshëm e gjatë dhe e shëndoshë.

Frika e tij është se mos e shtypë dhe në fakt ai peshon gjysëm toni. Megjithatë është shumë aktiv dhe merret me sporte të rënda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.