Historia e gruas që dyshonte se sherret në shtëpi vinin nga syri i keq. Pas 32 vitesh ajo që gjeti në shtëpi i la të gjithë pa fjalë…

646
0

Të gjitha shpresat kishin humbur, kur një mrekulli e vërtetë ndodhi papritmas. Michelle Havrilla kurrë nuk mendoi se ajo mund ta shihte dhe ta gjente përsëri fustanin e saj të dasmës. Menjëherë pas martesës, e festuar në vitin 1985, ajo e dërgoi atë në pastrim kimik për ta larë dhe ruajtur atë. Por lavanderia e humbi fustanin dhe gruaja nuk mori më vesh asgjë për të për 32 vjet. Madje ajo mendonte se kjo gjë ishte një shenjë e fatit të keq.

Veshja e saj e dasmës ishte larë në lavanderi, por ishte dërguar në një adresë të gabuar. Prej vitit 1985 e deri sot, ajo veshje ishte mbajtur në papafingo të familjes Bartlebaugh që nuk ishte vënë në dijeni për gabimin e pafat.

Ndërsa Ame Bartlebaugh shkoi në papafingo për të provuar për martesën e saj fustanin e dasmës që kishte veshur nëna e saj, bëri zbulimin se kjo veshje dasme nuk i përkiste familjes së saj.

Menjëherë telefonoi policinë, e cila i tha asaj të përdorë mediat sociale, një mënyrë shumë efektive për të komunikuar … gruaja ka postuar në Facebook një thirrje për të kuptuar se ku ishte fustani i dasmës i nënës së saj dhe i kujt ishte ai që ajo kishte gjetur në papafingon e shtëpisë së familjes.

Vetëm 24 orë më vonë Michelle Havrilla ishte lokalizuar dhe informuar, falë shpërndarjes së postimit të Ame, i cili arriti deri tek ajo.

Pas 32 vjetësh, më në fund, Michelle mori përsëri fustanin e saj të dasmës. Ndërkohë, Ame ende shpreson të gjejë fustanin e nënës së saj, duke i kërkuar njerëzve të Facebook të bëjnë një mrekulli të dytë.