Hidhet shorti i Euro 2024, ja Grupi me ke do te luaj Shqiperia ne Evropianin 2024

1919
1

Diten e sotme ne oren 18:00 u hodh shorti per Euro2024

Shqiperia ndodhet ne grupin B dhe do te luaje me Italine, Spanjen dhe Kroacine

Me poshte Grupet e Euro 2024

Grupi B

  • Spanje
  • Croacia
  • Italia
  • Shqiperi

VIDEO