Hapi një gropë të madhe dhe fqinjët mendonin se ishte çmendur, por sot të gjithë e kanë zili

769
0

Çdokush prej nesh ka ide “të egra” për shtëpi dhe kur një ide të vjen në mendje dëshiron që me çdo kusht ta bësh realitet, por jo të gjithë në fakt e ndjekin këtë teori.

Kur bëhet fjalë për projekte të mëdha në oborrin e shtëpisë, ajo merr një kohë të gjatë dhe përpjekje për të ekzekutuar diçka të mirë.

Kur Wayne Martin filloi gërmimin e një vrime masive në oborrin e tij, fqinjët mendonin se ai ishte i çmendur.Ata nuk e dinin se në të vërtetë ai kishte një nga projektet më ambicioze të ndërtimit të një shtëpie që ne kemi parë ndonjëherë.

Dhe kur ai projekt erdhi në jetë, të gjithë po digjeshin nga brenda.

Përgatituni të ndjeheni dhe ju xhelozë kur të shihni atë që ai ka bërë.

Ndiqni fotot hap pas hapi për të shkuar te rezultati final. Kush e di sa do jetë lodhur për të arritur gjithë atë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.