Gruaja dëgjon tinguj të çuditshëm nën këmbët e saj – zjarrfikësit thyejnë trotuarin dhe gjejnë të vërtetën tronditëse!

984
0

Kemi lexuar shumë histori rreth kafshëve të bllokuara në vende të pazakonta, por kjo është krejtësisht e çuditshme. Një qen gjuetie Jack Russell u zhduk, dhe pronarja e deshperuar e kerkonte prej kater ditesh. Ai papritmas ishte zhdukur pas nje shetitjeje me pronaren e tij.

Gina Kaiser është nga Boveney Lock në Dorney, Buckinghamshire. Ajo u shkatërrua kur mashkulli i saj i dashur, Lulu, papritmas u zhduk dhe nuk u gjet askund.

Ajo vazhdoi kërkimin e saj kur dëgjoi nje lehje qeni qe vinte nga këmbët e saj.Lulu ishte bllokuar nën tokë!

Më në fund, ekipi i zjarrfikësve erdhi per ndihmë.

Një ekip prej pesë vetash përdori gërmuesit, prerjen e pajisjeve, kone dhe lopatat për të gërmuar një vrimë të gjerë duke arritur në një tub që ishte më shumë se 8 metra nën tokë

Njëri prej tyre e çmontoi tubin para se të hynte vete në hapësirën e ngushtë.

Pas një operacioni gjashtë orësh, ata gjetën qenin e humbur.

Ata e ngritën Luluun dhe ia dorëzuan Ginës. Ajo nuk kishte asnjë ide se si Lulu ishte mbërthyer brenda tubit , por ajo ishte aq e lumtur që kafsha e saj ishte ende gjallë dhe e padëmtuar, madje edhe pas pesë ditesh të tëra.

“Shërbimi i zjarrfikesve ka qenë i shkëlqyeshëm, tregon se ekzistojne me te vertete njerez te mire,” tha Gina në një intervistë

Menaxheri i ekipit ishte i kënaqur që kërkimi i pabesueshëm i Ginas për qenin e saj kishte një fund të lumtur.
Zjarrfikësit tani kanë mbyllur hyrjet në tub për të parandaluar që ky lloj incidenti të përsëritet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.