Green Pass, studenti bën tatuazh kodin QR në krahun e tij: “Kështu e kam gjithmonë me vete”

36
0

Përveç telefonit ose printimit. Andrea Colonnetta, një studente në Universitetin e Reggio Calabria, kishte vendosur kodin QR të Green pass të tij në krah. “Kështu që unë e kam gjithmonë me vete” shkroi djali në Instagram duke ndarë tatuazhin. Dhe imazhi tashmë është përhapur në internet.

Green pass i tatuazhuar – “Njerëzit tatuohen për arsye të ndryshme, gjithashtu për të kujtuar një periudhë historike si kjo dhe gjithçka që ajo krijoi ose la gjatë udhëtimit të saj” shkroi në Facebook Gabriele Pellerone, artiste tatuazhesh dhe autore e vizatimit origjinal.

Komentet e ndjekësve – Komente të menjëhershme të ndjekësve. “Tatuazhi është personal. Ky ishte sigurisht një moment që ndryshoi jetën e të gjithëve, kështu që unë mendoj se tatuazhi është origjinal dhe i bukur. Në 50 vjet ky djalë do të ketë një histori për të treguar për tatuazhin e tij” shkroi një përdorues duke komentuar imazhin e tatuazh Gjelbër kalojë. “Ai do ta kujtojë gjithmonë këtë kohë të vështirë që po përjetojmë” komenton një tjetër. Por dikush thekson se kalimi i Gjelbër zgjat vetëm nëntë muaj: “Dhe pas kësaj? Nuk mund ta përdorni më”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.