Gota Misterioze: Në cilën prej gotave ka më shumë ujë?

4182
0

Është vërtetuar nga shkencëtarët shumë kohë më parë se enigmat jo vetëm që përmirësojnë kujtesën tuaj, por edhe rrisin aftësitë tuaja të të menduarit. Dhe nuk janë vetëm fëmijët ata që mund të përfitojnë nga zgjidhja e tyre pasi ato janë të dobishme edhe për të rriturit.

Për sot kemi vendosur t’ju “ngacmojmë” me një pyetje të logjikës së pastër për të testuar aftësitë tuaja të menduarit dhe gjithashtu për të përmirësuar hapësirën tuaj të vëmendjes.

Mos u ngutni të jepni një përgjigje të nxituar, kështu do të bini në grackën e fillestarëve. Mendojeni përgjigjen dhe komentoni ashtu siç ju vjen në mendje.

Nuk është aq i thjeshtë sa duket!

Cila gotë ka më shumë ujë A, B, C, apo D?

Vini re nivelin e ujit në secilën prej gotave, ai është i barabartë. A është kjo një mbrapshti e qëllimshme për t’ju ngatërruar?/konica/