Gjuha e trupit e “nxjerr sheshit” të vërtetën mbi lidhjen tuaj!

3294
0

Disa marrëdhënie fillojnë vetëm nga ato shikimet e turpshme dhe përpjekjet e “paqëllimta” për të prekur dorën e sa…

Ose ndoshta një çift nuk ka qenë së bashku për thuajse një vit, ajo përpiqet të mbajë një distancë dhe fsheh sytë e saj…

Më poshtë po ju paraqesim disa shpjegime se çfarë po ndodh me marrëdhënien tuaj pa përdorur fjalët.

Çdo gjë është në rregull. Ju pëlqeni njëri-tjetrin.

Ju vëreni se partneri juaj sheh sytë tuaj dhe mban shikimin tek ju për një kohë më të gjatë. Nëse vini re se ky veprim përsëritet, ju mund të jeni i sigurt se ai / ajo ju pëlqen.

Nëse gjatë një bisede ose një shëtitje partneri juaj përpiqet të kthejë trupin e tyre tek ju, kjo është padyshim një shenjë e interesit të tyre për ju.

Nëse një grua ka ndjenja të gëzueshme ndaj jush, ajo do të përpiqet me vetëdije të përkulet trupin e saj drejt jush duke e mbajtur atë prapa drejt, duke e bërë figurën e saj të duket më mirë.

Burrat, në këtë rast, po përpiqen të duken më të mëdhenj dhe më të fortë. Gjatë një bisede, ata nganjëherë mbështeten në një mur me dorën e tyre në nivelin e shpatullës tuaj për të hyrë në hapësirën tuaj personale.

Nëse filloni të vini re se duart tuaja prekin njëra tjetrën rastësisht shumë shpesh (edhe nëse nuk ka arsye të vërteta për të) ose shumë pika të pluhurit shfaqen në rrobat tuaja që duhet urgjentisht të pastrohen, ju mund të jeni i sigurt se interesi në ju është i lartë.

Ndonjëherë mund të vëreni se, pasi ju thoni një shaka, personi që ua tha po ju shikonte dhe pret reagimin tuaj. Kjo është një shenjë e qartë pëlqimi.

Meshkujt zakonisht ndalojnë së qeshuri me të madhe rreth moshës 5-6 vjeçare. Nëse vini re se një burrë pranë jush mban një buzëqeshje si në Hollywood, kjo patjetër do të thotë se ai është me të vërtetë i lumtur, sipas fjalëve të psikologut Patti Wood.

Diçka po shkon keq. Duhet të flisni

Ju gjithmonë jeni duke u përpjekur t’i thoni diçka partnerit tuaj, por ndodh që është e papërshtatshme të flasësh: trupi i saj është larguar prej jush, ajo nuk shikon në sy dhe përpiqet të qëndrojë larg. Këto janë të gjitha shenja të problemeve dhe antipatisë.

Kur gjysma juaj po përpiqet të shmangë intimitetin, puthjet e tij bëhen të shpejta dhe formale. Nëse, kur ai është duke fjetur, ai largohet nga ju dhe fle në pozicionin e fetusit, kjo është një zile alarmi për marrëdhënien tuaj.

Nëse të gjitha shakatë tuaja janë të plotësuara me një buzëqeshje të pasinqertë ose nëse çdo iniciativë e juaja ndiqet nga një entuziazëm i dobët, kjo do të thotë që nuk jeni interesante për partnerin tuaj.

Ju gjithashtu duhet të shqetësoheni nëse mashkulli juaj nuk ndjek rregulla të thjeshta të etikës si të mos hapni dyert për ju ose të mos lejoni të shkoni së pari. Është e njëjta situatë me vajzat: nëse flet shumë në telefon, ajo harron për ty.

Njerëzit priren të tregojnë kujdes ndaj të dashurve të tyre. Nëse në vend që të ndreqni rrobat tuaja ose zbutni flokët, thjesht ju informojnë se flokët tuaj janë të çrregullt, ju duhet të mendoni nëse marrëdhënia juaj është akoma e harmonishme.

Megjithatë, duhet të mbani mend se këto “simptoma” nuk janë një fjali. Ata janë vetëm sinjale të çekuilibrit në marrëdhënien tuaj. Është e rëndësishme t’i vëreni ato që të jeni në gjendje ta korrigjoni situatën në kohë!

Burimi SHKOLLA E JETES