Gjermanët po tallen me ne shqiptarët me anë të kësaj VIDEO-je

852
0

Një video që po qarkullon në rrjete sociale dhe e cila është bërë nga ndonjë shtetas gjerman, i paraqet shqiptarët në një mënyrë jo të këndshme.

Ata janë tallur keq duke luajtur rolin e një shqiptari dhe duke i shfaqur ata si të vrazhdë dhe të dhunshëm në komunikim me të tjerët.

Por jo vetëm kaq, në këtë video, lihet të kuptohet se shqiptarët janë shumë mendjemëdhenj dhe të gatshëm për të sulmuar.

Madje në çdo të dytën fjalë, sipas tyre, shqiptarët shahen me nënë.

Për më shumë, shihni videon: