Test! Gjeni gabimet në këtë foto që vetëm 2% e njerëzve mund ti dallojnë

3362
0

Dëshironi të ndiheni si një detektiv i vërtetë? Shikoni këtë foto me vëmendje dhe përpiquni të kuptoni nëse gjithçka në këtë foto është në vendin e duhur. Ju  kërkojmë që të gjeni 25 gabimet në këtë pikturë. Nuk është aq e lehtë sa mund të duket në shikim të parë, kështu që bëhuni gati të ndiheni si Sherlock Holme dhe të zbuloni misterin.

Kushtoi vëmendje logjikës së asaj që po ndodh në foto. Ka shumë detaje të vogla që nuk mund të ekzistojnë në realitet (për shembull, hidhni një sy në fushë). Paçi fat me kërkimin tuaj.

Gabimet janë:

1.Era fryn në drejtime të ndryshme në të njëjtën kohë: tymi shkon në të djathtë ndërsa degët mbështeten në të majtë.

2. Nuk ka sezon specifik: disa pemë janë pa gjethe, ndërsa të tjerët kanë gjethe.

3.Fushat janë të mbjellur dhe të pastruar në të njëjtën kohë.

4.Kali ecën në drejtim të kundërt me fushën.

5.Nuk ka një njeri që të mbajë parmendën.

6.Vetëm pemët rriten në fushë.

7.Pisha e lartë ka një lloj tjetër dege jo atë të pishës.

8.Drita e diellit shkon në drejtime të ndryshme: hijet e njeriut dhe të qenit bien në drejtim të kundërt me dritën e diellit.

9.Portat kanë hije të valëzuar, jo të drejtë.

10.Portat kanë 5 vija horizontale, por hija ka vetëm 4.

11.Portat nuk kanë dorezë ose ndonjë pajisje tjetër për tu hapur.

12.Shkurret rriten drejtë në gardh.

13.Shtëpia nuk ka një derë.

14.Perdet janë të vendosura jashtë dritareve.

15.Njeriu është shumë i madh në krahasim me shtëpinë.

16.Qeni është shumë i madh në krahasim me delet.

17.Njërës  prej  deleve i mungon një këmbë.

18.Një dele ka një bisht të zi që duket si bisht i një qeni.

19.Delet bëhen të vogla shumë shpejt në bazë të perspektivës së dhënë.

20.Disa objekte nuk kanë  hije.

21.Objekti është i rrethuar vetëm nga njëra anë.

22.Liqeni ndodhet më lart se horizonti.

23.Karroca me barë është padyshim shumë më e lartë se burri.

24.Karrocës  në pjesën e përparme i mungon një rrotë dhe një dorezë (nëse është e prishur, atëherë pse do të qëndronte në mes të hambarit ku ruhet?)

25.Oxhaku në çati është bërë nga materiali i njëjtë si vetë çatia.