Gjenden të vdekur në mënyrë misterioze, mjekët që gjetën kurën e kësaj sëmundjeje të rëndë

476
0

Disa mjekë u gjetën të vdekur dhe me sa duket arsyeja u konsiderua si vetëvrasje. Komuniteti mjekësor ka pësuar një humbje dhe tronditje të madhe për këto vdekje të mjekëve. Rrethanat janë shumë shqetësuese pasi këto vdekje ndodhën disa ditë pas një samiti të madh ku u paraqit një kurë e re, një revolucion i mundshëm për kancerin, çka ishte një zbulim i madh për botën mjekësore.

Ky “mallkim” i zbuluar përmban hormonin njerëzor GcMAF i cili është përgjegjës për aktivizimin e makrofagjeve që janë tashmë brenda trupit tonë.

Kur këto hormone janë aktivizuar ata mund të luftojnë qelizat e kancerit dhe madje edhe t’i shkatërrojnë plotësisht ato. Ky hormon është natyrshëm në trupin tonë, por nganjëherë trupi i njeriut nuk mund ta prodhojë mjaftueshëm atë dhe mungesa e tij shkakton shfaqjen e kancerit.

Mjekët pohojnë se nëse ky hormon futet në trup, do të forcojhet sistemi imunitar dhe individi do të përgatitet më mirë për të luftuar kancerin pa efektet anësore të kimioterapisë dhe metodave të tjera invazive, që janë shumë të zakonshme sot në botën moderne.

Sipas mjekëve:

“GcMAF ka veprime të mrekullueshme në të gjithë trupin dhe trurin. Ky hormon mund të ndihmojë pacientët të shërohen më mirë dhe më shpejt dhe të ketë një sistem imunitar mahnitës.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.