Gjen një valixhe të vjetër në bodrumin e shtëpisë e cila i ndryshon jetën

858
0

Një burrë vendosi të rregullonte bodrumin e shtëpisë së tij kur gjeti dicka të pabesueshme që i ndryshoi atij jetën.

35-vjeçari, i cili mbetet anonim,po rimodelonte bodrumin duke i rrëzuar murin në tokë kur gjeti një valixhe të vjetër, përcjell albeu.com

“Familja ime dhe unë jetojmë në shtëpinë tonë që kemi blerë para disa vitesh. shtëpia u ndërtua në fund të viteve 40. Unë kisha rimodeluar gjithçka në katet e para dhe të dytë, kur erdhi koha për të rimodeluar bodrumin”.

35-vjecari i njohur vetëm si Branik12, tregon se brenda valixhes së gjelbër gjeti të fshehura 35 mijë dollarë të mbështjella me një gazetë të vitit 1951.

“Kjo duhet të jetë në kohën kur kutia ishte e fshehur”, tha Branik12