Gjen një portofol në rrugë, i merr paratë dhe i lë një mesazh interesant pronarit

684
0

Një 28-vjeçar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka humbur portofolin gjatë një koncerti dhe pas dy javësh iu është kthyer por kishte edhe një mesazh interesant brenda tij.

Personi që kishte gjetur atë i kishte marrë paratë, por kartelat e bankave dhe dokumentet tjera vendosi t’ia kthejë pas dy javësh, duke e falënderuar që kishte para në të, pasiqë falë tij kishte blerë marijuanë, transmeton gazetametro.net

Reilly Flaherty, pronari i portofolit po kontrollonte kutinë e postës, kur gjeti një letër të shkruar me dorë dhe firmosur nga një person anonim.

Në brendësi të zarfit, ishte patenta e tij me kartën e kreditit. “I dashur Reilly Flaherty!”, niste teksti i letrës. “Gjeta portofolin tuaj. Mendova që të jap patentën dhe kartën e kreditit sepse janë shumë të rëndësishme. Por paratë i mora, sepse me ato bleva marijuanë dhe portofolin e mbajta, sepse ishte shumë i lezetshëm