Françesko u shpall fituesi i Hell’s Kitchen Albania 2

645
0

Pas 13 javëve spektakël mbreme u shpall edhe fituesi i Hell’s Kitchen Albania 2. Shef Renato shpalli fitues Françeskon.

Në finale ishin 6 konkurrentë: Sokoli, Selmani, Françesko, Visara, Ledjoni dhe Kristina.

Në dyshen e finales në fund shkuan Visara dhe Françesko.

Që në fillimin e emisionit ishin 18 konkurrentë dhe çdo të premte pas sfidave në grup dhe atyre personale, eleminohej 1 konkurent.

Fituesi u vendos nga detaje të vogla, pasi dy finalistët gjatë udhëtimit 13 javor në Hell’s Kitchen u bënë profesionistë në kuzhinë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.