Foshnja gjeni, shikojeni këtë video dhe do të mbeteni “pa fjalë”

586
0

Videoja ku shfaqet një foshnje është bërë virale në rrjetet sociale.

Foshnja pak muajsh, tenton me çdo kusht që të zbrese nga krevati, pavarësisht se është tepër i lartë për të.

Edhe pse në tentativën e parë nuk ia arrin qëllimit, ai nuk dorëzohet.

Ai bën një veprim që për moshën që ka është diçka më shumë se gjeniale.

Nuk po ju mbajmë më gjatë të nën ankth por po ju sugjerojmë që të shihni videon, që noa.al sjell më poshtë.