Fluturon cmimi i naftes, ja çmimet e reja të karburanteve

421
0

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, pas mbledhjes së ditës së sotme.

Çmimi i naftës me pakicë do të jetë 239 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë 227lekë/litër.

Çmimi i benzinës me pakicë do të jetë 237 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë 225 lekë/litër.

Çmimi i gazit me pakicë do të jetë 90 lekë/litri, ndërsa dhe i shitjes me shumicë 78 lekë/litër për automjetet.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hyjnë në fuqi sot datë 27 Maj 2022 ora 18:00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.