Fluturimi juaj u vonua, plotësoni formularin që të merrni kompensimin

350
0

Vonesat në fluturime apo anulimi i tyre nga kompanitë ajrore nuk janë diçka e panjohur. Për ata që zgjedhin të udhëtojnë shpesh, të paktën një herë ju është dashur të presin në stolat e aeroportit për një zgjidhje.
Por a e dini se për këto raste mund të plotësohet një formular ankese për të kërkuar të drejtat?

“Autoriteti i Aviacionit Civil apelon gjithë pasagjerët se për çdo ankesë për vonesa ose anulime fluturimesh nga kompanitë ajrore, të mos hezitojnë por të plotësojnë formularët e ankimimit, dhe t’i dërgojnë te kompanitë përkatëse, për të mbrojtur të drejtat e tyre” përfundon Autoriteti.

Të drejtat e pasagjerit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.