Fjalët prekëse dhe aludimi i djalit që iu helmua mamaja nga nusja

715
0

Olti Lami, bashkëshorti i Marjana Cmetës, e cila është arrestuar sot në Kamëz, si e dyshuar për vrasjen me fotoksinë të mamasës së tij dhe vjehrrës së saj, LIrije Lami, duket se e ka përjetuar vërtet rëndë vdekjen e nënës së tij.

Në fakt, në profilin e tij në Facebook, Lami ka publike fotografi të shumta me të ëmën, madje tepër prekëse duket edhe një telefonatë e ndërprerë, ku në sfond të celularit duket mamaja e tij, Lirije Lami.
Duket se Olti Lami ka ditur apo ka aluduar për diçka, pavarësisht se vdekja e mamasë së tij ishte paraqitur vjet si e ndodhur për shkaqe natyrore dhe madje krimi dyshohet se nuk ishte kallëzuar as nga babai i tij dhe bashkëshorti i viktimës, Agim Lami, i cili është arrestuar.

Në fakt Olti Lami shkruan me fjalë mjaft prekëse në profilin e tij: “E vërteta rrugën e ka të gjatë, por vjen, mom”.