Fituesi i çmimit Nobel jep lajmin e mrekullueshem per koronavirusin, na gezoi te gjitheve

1057
0

Njerëzit janë duke u shqetesuar shumë nga kjo situatë e rëndë pandemie që po kalojne aktualisht. Koronavirusi duket se nuk do të zhduket edhe për një kohë të gjatë nga rruzulli tokesor

Por fituesi i çmimit Nobel në Mjekësi, Bruce Beutler në një intervistë për mediat italiane argumenton pse popullata, tashmë rezikohet më pak nga infektimi se në fillim të pandemisë.

Duket qarte jetet e humbura nga COVID-19 po bien gradualisht. Distancimi social dhe maskat e kanë dhënë efektin e tyre mbrojtës. Popullata nuk është më aq e cenueshme sa në fillim, para vendosjes se masave bllokuese. Kjo është e vërtetë edhe pse aktualisht kemi një përqindje të vogël të popullsisë që është infektuar, por e gjithë kjo më bën të mendoj që nuk do të ketë një valë të dytë, u shpreh ai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.