Femijet i nxjerrin nga shtepia, cifti i te moshuarve prej 3 ditesh poshtë pemës ne mesh te shiut (Foto)

561
0

Këto foto sapo kanë mbërritur nga qyteti i Kavajës.

Një çift të moshuarish prej tri ditësh qëndron poshtë kësaj peme, mbuluar me plasmas.

Çifti i të moshuarve janë nga Berati. Ata janë nxjerrë jashtë shtëpisë nga fëmijët e tyre dhe tashmë ndodhen në rrugë të madhe, mes shiut që bie papushim.

Bashkia është njoftuar për këtë rast por deri tani s’ka marrë asnjë masë.

Newsbomb.al u bën thirrje organeve përgjegjëse të ndërhyjnë për të zgjidhur në mënyrë të menjëhershme këtë situatë.