Fatorinoja italiane i ben namin turistes shqiptare (Video)

17
0

Nje vajze shqiptare ka postuar se fundmi ne profilin e saj ne TikTok nje video ku shihet nje fatorino e celia i bertet me tone te larta nje turisteje shqiptare e cila i kishte kerkuar te priste bileten gjate udhetimit.

Nuk dihet cila eshte arsyeja e ketij reagimi por ajo qe kuptohet ne video dhe nga komentet eshte se vajza i ka kerkuar fatorines ta beje bileten ne tren, mirepo ajo i ka kerkuar nje cmim me te larte se cmimi i biletes duke bere qe vajza te refuzonte.

Kjo ka sjelle dhe reagimin e fatorinos sic e shihni ne videon me poshte. Cili eshte komenti juaj per kete video? VIDEO

@johnnyelee

Lei era gentile..😏03.12.2019 19:26##sandonato ##lecce ##racist ##turista ##gentile##italian ##publico ##concuore ##jon🐭

♬ suono originale – Jonida

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.