Euro vazhdon të jetë e dobët, cfarë ndodhi me kursin e këmbimit ditën e sotme

157
0

Diten e sotme, më 30 janar 2024, dollari amerikan blihet me 95.6 lekë dhe shitet me 96.5 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.9 lekë dhe shitet me 121.9 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 110.3 lekë, ndërsa në shitje me 111.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.8 lekë dhe në shitje me 71.8 lekë.