Euro sërish në rënie, ja sa u këmbyen ditën e sotme..

1855
0

Sot, më 11 prill 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93.9 lekë dhe shitet 95.2 lekë.

Euro sot blihet me 101.4 lekë, ndërsa në shitje me 102.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 102.9 lekë, në shitje me 104 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.4 lekë dhe në shitje me 70.2 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: