Euro drejt rritjes/ Çfarë ndodhi sot me euron dhe dollarin?

325
0

Monedha e eurozonës shitet sot me 104.3 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 95.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 120.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 72.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 108.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.66 lekë.