Euro dhe dollari në rënie drastike/ Cfarë ndodhi sot me kursin e këmbimit..

4287
0

Sot, më 24 prill 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93.9 lekë dhe shitet 95lekë.

Euro sot blihet me 100.6 lekë, ndërsa në shitje me 101.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.4 lekë dhe shitet me 117.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 103 lekë, në shitje me 104 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.5 lekë dhe në shitje me 69.8 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: