Eni Çobani në telashe, avokatja thyeu bojkotin, kërkohet heqja e liçenses

3
0

Avokatja e emisionit SHIHEMI NE GJYQ Eni Çobani, ka thyer bojkotin e avokateve.

Sot Çobani ka marre pjese ne nje seance gjyqesore ne Gjykaten e Faktit ne Permet ku dihet qe avokatet ne te gjithe vendin kane 1 muaj qe po bojkotojne seancat gjyqesore si kundershtim ndaj hartes se re gjyqesore ne vend. Avokatet e Permetit jane ndeshur me avokaten Çobani ne hyrje te gjykates por ajo ka hyre ne godine duke thyer bojkotin.

Dhoma e Avokatise se Gjirokastres ku pjese jane edhe avokatet e Permetit, ka siguruar procesverbalin e seances gjyqesore ne Gjykaten e Permetit dhe tok me te, i ka derguar Komitetit te Disiplines te Dhomes Kombetare te Avokatise ne Tirane, nje ankese ku i kerkohet marrja e masave ndaj Eni Çobanit me heqjen e liçenses.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.