Emigrantë, pse dreqin ktheheni ketu kur i flisni njëri-tjetrit në greqisht apo italisht?

2200
0

Nga Ilir Metaj 

Ju emigrante te dashur, qe edhe ato pak dite qe rrini per pushime ne Shqiperi, i flisni njeri-tjetrit ne greqisht apo italisht…pse dreqin vini?!

Nuk besoj se u sjell dashuria apo malli per vendin e njerezit.

Nuk keni mall per vendin: persa keni turp per origjinen!

Nuk keni mall per njerezit: persa u neverisni gjuhen !

Per fat te keq, ju vini vetem te shfryni frustrimin qe u ka deformuar karakterin!

Dhe zgjidhni ta shfryni,mbi vendin tuaj,njerezit tuaj,gjuhen tuaj!

Shfryni neveri!

Por nuk u japim neveri. Ajo qe mund t’u japim eshte vetem keqardhje.

Per te gjithe ne!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.