Eh si vjen jeta! Dikur të gjithë e shihnin në filma, sot aktori shqiptar punon taksist

575
0

E kush e harron? Pasi me rolet e tij në “Tingujt e Vendlindjes” apo “Sofra Gjakovare”, Abedin Morina u kthye në një emër të njohur të ekranit, mirëpo ai prej vitesh e ka lënë aktrimin dhe sot punon taksist.

“Ishte iniciativa e shokëve të mi që të bëhesha aktor. Ata e shihnin se kisha talent. Kam bërë shumë role. Nuk di kë të veçoj. Kam pasur një stil që të tjerët nuk mundeshin. Unë qaja shumë lehtë, njerëzit mendonin se po qaja me të vërtet. Sot humori është bastarduar”, tha Morina në një intervistë për “Dukagjini sot”.

“Prej dy vitesh punoj rregullisht taksist, ça të bëjmë. Edhe pse sot jam taksist në shpirt e kam humorin”, u shpreh aktori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.