E padëgjuar! Çifti lind 14 fëmijë, por të gjithë janë…

517
0

Një situatë e padëgjuar më parë ka ndodhur me një çift nga Kent County. Ata kanë 13 djem dhe ne jete erdhi një tjetër fëmijë.

Jay dhe Kateri Schwandt janë bërë përsëri prindër të një djali. Djali i dytë i 14-të lindi të mërkurën.

Çifti akoma nuk i ka vendosur emrin foshnjes së tyre.

Pas lindjes së 13 djemve ardhja në jetë e vogëlushit ka vendosur familjen Schwandt në titujt ndërkombëtarë.

Një mjek kishte llogaritur se shanset për tu bërë me vajzë pas lindjes së 12 fëmijëve është 0.2 %.

Djali më i madh i tyre është 25 vjeç dhe më i vogli, para të porsalindurit është 2-vjeç.