E pabesueshme, del foto nga brenda bur gut, shikoni çfarë bën piloti grek

1225
0

Del fotoja e parë e pilotit grek brenda bur gut të Koridhalosit, Babis Anagnostopulos. Siç duket edhe nga fotoja e mëposhtme, 32-vjeçari ka zgjedhur që të dalë në oborr bashkë me shokët e tjerë të qelisë.

I veshur me pantallona të shkurtra blu dhe një bluzë gri, me duar në mes ai flet me një të tjetër që rri përballë tij, i ulur në një stol.

Mësohet se orët e fundit ai ka filluar të flasë më shumë me ish-të bur gosurit e tjerë, më konkretisht me atë që akuzohet për tra fik d roge.

“Është si të jesh në shtëpi,”-ishte fraza që bartej tek emisioni Star nga burimet që kanë brenda bur gut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.