E moshuara vendos të shesë shtëpinë, nëse hyni brenda saj mbeteni “pa fjalë”

428
0

Një 97-vjeçare në Toronto të Kanadasë, vendosi të shesë shtëpinë e saj për shkak të moshës.

Shtëpia ndodhet në periferi të Torontos dhe e moshuara kishte jetuar aty për 72-vite.

Shtëpia nga jashtë dukej e vjetër brendësia e saj të le pa fjalë.

Gjatë gjithë jetës së saj ajo e ka restauruar banesën e saj vetëm njëherë.

Kombinimet e veçanta ju kënaqin syrin nëse i hidhni një sy fotove.

Të gjitha mobiljet dhe dekorimet janë në harmoni të përkryer.

Shtëpia e saj u shit për rreth 600.000 dollarë.

Për më tepër shihni fotografitë e publikuara./