E lindi 16 vjeç dhe e rriti e vetme, vajza prek publikun me mesazhin për të ëmën

840
0

E ftuar sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, ishte Stelina, një vajzë e re, bukuroshe që kishte ftuar të ëmën për t’i dhënë një mesazh. Stelina tregoi se mamaja e saj e kishte lindur kur ishte 16 vjeç dhe dy vite më vonë kishte lindur edhe vëllain.

Prindërit e saj ishin divorcuar dhe pas kësaj, mamaja e Stelinës ishte mbyllur në vetvete dhe iu përkushtua vetëm fëmijëve që atyre t’u mos mungonte gjë.

Frika më e madhe e mamasë së Stelinës ishte mos vajza e saj martohej shpejt si ajo dhe për këtë arsye stafi i “Ka një një mesazh për ty” i bënë një shaka asaj.

Jonida erdhi në studio dhe u habit kur pa që e kishin thirrur një djalë me emrin Albani dhe babai i tij i cili i tha mamasë së Stelinës se dy të rinjtë shoqërohen prej 6 muajsh.

“Kisha shumë besim tek Stelina. Nuk doja që gjërat që më kanë ndodhur mua të përsëriteshin tek ajo”, u shpreh Jonida.

Por shakaja nuk zgjati shumë, pasi Stelina i tha të ëmës se nuk e ka thirrur për këtë gjë e cila do ndodhë shumë vonë, por e ka thirrur që të dyja të “shembin murin” që kanë krijuar.

“Do doja që murin që kemi në mes ta shembnim dhe ta merrje jetën me pozitivitet”, u shpreh Stelina dhe i tha të ëmës të gjejë dikë e të ndërtojë jetën.

Por Jonida refuzon ta bëjë këtë duke u shprehur se e ka jetën të mbushur plot me dy engjëjt e saj. Ajo i premtoi Stelinës që do jetë më pranë saj dhe nënë e bijë u përqafuan./Xing.al