E kthejnë majmunin në pyll, por kafsha bën diçka prekëse

643
0

Doktorët e kthyen një shimpanze në natyrë pas rehabilitimit të qëndrueshëm, por nuk menduan se do të ndodhte kjo.

Videoja e publikuar në Facebook, tregon momentin kur doktorët e kthejnë në natyrë shimpanzenë e rehabilituar.

Pasi del nga kafazi, shimpanzeja kthehet dhe i përqafon ata.

Kjo video eshte shikuar më shumë se 50 milionë herë në Facebook.