E gjeni dot kush nga tre grate është gruaja e burrit ne foto?

576
0

Zgjidhja e enigmave na ndihmon në përmirësimin e proceseve tona njohëse, forcon lidhjet midis qelizave të trurit si dhe përmirëson kujtesën, ne te njejten kohe jane dhe shumë argëtues!

Pra, duke zgjidhur enigma, ju në thelb po qelloni 2 zogj me një gur.

Sot kemi zgjedhur një enigma teper interesante dhe të vështirë, ku duhet të përdorni logjikën dhe t’i kushtoni rëndësi detajeve. Merrni kohë dhe kënaquni.

Kush është gruaja e tij në foto? Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

Gruaja e burrit në foto është ajo që ka unazë në gisht. Nëse e vini re vetëm gruaja dhe burri kanë unë, gratë e tjera jo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.