E fundit/ Komiteti i Eksperteve komunikon masat e reja anti Covid. Ndryshon ora policore

447
0

Diten e sotme Komiteti Teknik i Eksperteve ka komunikuar masat e reja per ditet ne vijim te cilat jane si me poshte:

Zgjatet ora e lejuar e qytetareve nga ora 22:00 deri ne oren 06:00 duke filuar nga dita 12 prill.

Gjithashtu shtyhet dhe ora e aktivitetit te bareve dhe restoranteve deri ne oren 22:00.

Rihapen fluturimet me Mbreterine e Bashkuar