Dyshonte tek bashkeshorti dhe e ndjek nga pas per dy dite rresht, gruaja nga durresi shokohet nga ajo qe zbulon

80567
0

Në emisionin “Aldo Morning Show” në Tv Klan, korrespondentia nga Durrësi, Dhurata, ka ndarë një lajm që lidhet me një grua e cila ka ndjekur bashkëshortin e saj për 2 ditë radhazi, për të kuptuar nëse në këtë mes kishte diçka që nuk shkonte. Sipas Dhuratës, teksa ndiqte burrin e saj, gruaja kuptoi që ai takohej jo me 1, por me disa femra.

Dhurata: Kemi një lajm përsa i përket një rasti në fakt, ku një zonjë, ka pasur ditët e fundit, pra ka pasur… pra ka vënë re ndjeshëm këtë gjë nga bashkëshorti i saj, që diçka po ndodh tek ai. Pasi nuk ka qenë…

Aldo: Jo ore.

Dhurata: Po, pasi e ka lënë pak pas dore le të themi.

Aldo: Jo ore.

Dhurata: Po dhe kjo e ka vënë re menjëherë Aldo, sepse thashë, ishte goxha e ndjeshme për t’u kuptuar. Dhe ndërkohë e ka ndjekur për dy ditë rresht dhe vuri re që ai nuk dilte me një femër Aldo, por dilte me disa femra. Nuk është se e ka kapur, le të themi, në flagrancë përsa i përket…

Aldo: A jo me një, por me disa?

Dhurata: Me disa, por thjesht linte takime në kafe dhe kjo, këto dy ditë, e ndoqi. Mirëpo nuk e ka kapur në flagrancë, që shiko se me të vërtet këtë e ka të dashur. Mirëpo e ka lënë kështu, vazhdon ndjekja e saj. Të shohim se deri ku do të arrijë zotëria.