Dy elefantë vrapojnë për ti shpëtuar jetën të voglit të tyre që bie në pishinë..

445
0

Kafshët janë krijesa të pabesueshme dhe të mrekullueshme. Gjatë gjithë mbretërisë së kafshëve, nga qeni në mace, nga delfinët deri te tigri, mund të shohim shembuj të ndjenjave dhe emocioneve reale.

Ndoshta, për të kuptuar këtë koncept, nuk ka imazhe më të qarte sesa ato të regjistruara nga një kamera survejimi që ndodhet brenda zonës së elefantit në Seul Grand Park në Korenë e Jugut.

Elefanti i vogël me emrin Hope, transmeton shqiptari.net ishte buzë pellgut artificial për të shuar etjen e tij, por në një moment ai humbi ekuilibrin e tij dhe ra në ujë.

Edhe pse elefantët mund të notonin, ishte e qartë se Hope ishte në telashe serioze. I vogël u përpoq të mbajë trungun e tij nga uji, por duke qenë shumë i frikësuar ai nuk dinte të dilte nga pellgu.

Megjithatë, kur kuptonin se çfarë kishte ndodhur, nëna e Hope dhe një elefant tjetër shpejt nxituan në ujë për ta shpëtuar atë. Dy gjitarët e mëdhenj vrapuan drejt fëmijës dhe e çuan atë në platformën ku ata më në fund arritën të rimarrin veten e tyre dhe të dilnin nga uji transmeton shqiptari.net.

Elefantët njihen për lidhjet e tyre të forta familjare. Anëtarët e tufës shqetësohen dhe marrin njëri-tjetrin dhe kjo ishte qartë e dukshme në këtë shpëtim të pabesueshëm.

Ne të gjithë mund të mësojmë shumë duke vëzhguar kafshët, ata shpesh janë shembujt më të mirë të mirësisë dhe dhembshurisë dhe bota patjetër ka nevojë për këto cilësi të mëdha.

A keni habitur mënyrën se si këta dy elefantë vrapuan për të ndihmuar Hopen e vogël? Lërini një koment dhe mos harroni të ndani këto imazhe të mrekullueshme me miqtë tuaj. Pershteti:Shqiptari.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.