Durrës, specia e rrallë bie në rrjetën e anijes së peshkimit

64
0

Në rrjetën e anijes së peshkimit “Delsi” ka rënë një specie e rrallë ujore, e njohur si peshkaqeni dem.

Sipas peshketarëve, gjallesa ujore  është kapur në gjirin e Durrësit, teksa kishin dalë për gjueti në det të favorizuar dhe nga koha e qendrueshme e ditëve të fundit.

Peshkaqeni i kapur ishte rreth 3 metra i gjatë dhe peshonte afro 300 kg. Ky lloj peshkaqeni njihet si një gjallesë e rrallë për ujërat tona, pasi kryesisht gjendet në thellësi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.