“Duhet me patjetër”/ Luljeta kërkesë të papritur Ramës: Bëj këtë gjë për pensionistët…

199
0

Luljeta Bozo, u shpreh se pjesa më e madhe e të moshuarve në Shqipëri marrin një pension qesharak.
Deputetja socialiste kërkoi ndryshim të ligjit, duke theksur se të gjitha iacet duhet të rimburohen per pensionistët. 

“Problemi që dua të trajtoj janë për pensionistët. Në këtë buxhet janë parashikuar nje rritje e vogel e pensioneve, e dime qe nuk është e mjaftueshme. Një pjesë e madhe e pensionistëve marrin një pension qesharak. Këtë gjendje mund ta përmirësojmë dhe të rriten. Gjithashtu pensionistët duhet të marrin të gjithë ilaçet e rimbursueshme”, tha Bozo.