Dudushin e lënë nervat, nuk përmbahet dhe thotë të papriturën

2072
0

Njihet si një gazëtar dhe moderator shumë i matur dhe në ekran asnjëherë nuk është mbajtur për element që bën gjëra për të tërhequr shikues e klikime. Por kjo kriza politike duket se ua ka konsumuar nervat të gjithëve.

Alban Dudushi, gazetari i njohur dhe drejtuesi i Top Show ka replikuar fort me Ilir Babaramon dhe Çlirim Gjatën për çështjen e përgjimeve në Dibër.

Dudushi tha se këtë situatë do të duhet ta analizojmë si duhet.

“Prokuroria e ka pasur çështjen e Dibrës që në vitin 2016 dhe nuk e ka hetuar por i ka trafikuar përgjimet”, tha ai.

Dudushi tha se kjo i ngjan asaj prostitutës që një ditë bën si e ndershme dhe më pas do të djegë qytetin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.