Doli pro ndërtimit të kullave tek Teatri, Rama e bën aktorin drejtor

602
0

“Arsyeja pse unë kam hequr dorë nga protesta e Teatrit Kombëtar është sepse tashmë është kthyer në çështje politike.

Aktori dhe regjisori Erion Isai është emëruar sot drejtor i ri i Kukullave.

Këshilli i Ministrave ka zyrtarizuar në mbledhjen e sotme emërimin e aktorit Erion Isai drejtor të Teatrit të Kukullave.

Aktori në periudhën kur nisi debati për prishjen e Teatrit Kombëtar deklaroi se ishte pro shembjes dhe nuk ishte problem nëse do të kishte ndërtime pas tij.

“Arsyeja pse unë kam hequr dorë nga protesta e Teatrit Kombëtar është sepse tashmë është kthyer në çështje politike.

Dalin dhe flasin për një politikë të përgjithshme , marrin përsipër të flasin edhe për arkitekturë, janë bërë edhe arkitektë.

Pastaj shkojnë dhe futen në zyrë të kryetarit të opozitës, gjë që mua nuk më duket normale.

Unë nuk di që ndonjë nga 2 sindikatat të ketë kërkuar takim me kryeministrin dhe ai të ketë thënë jo.

Nuk ka ndonjë gjë të shkosh te lideri i opozitës, por ai nuk ka fuqi vendimmarrëse dhe ndaj nuk mund të jesh selektiv, të shkosh te njëri dhe jo tek tjetri.

Unë e përmenda kreun e opozitës sepse edhe kur ishte në pushtet e vetmja gjë për të cilën ndërhynte ishte për të punësuar aktorë brenda Teatrit Kombëtar, dhe nuk është interesuar ndonjëherë për kushtet e Teatrit”, ishte kjo deklarata e Isait.

Isai është një ndër aktorët të cilët janë angazhuar vazhdimisht me Partinë Socialiste. /albeu.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.