Doktori sheh një rreth të bardhë rreth kokës së foshnjës në eko dhe çuditet, por nëna e kupton të vërtetën kur lind

37300
0

Çdo nënë e re pret me padurim për ditën kur do të shoh për herë të parë në ultratinguj fëmijën e saj. Infermierja tregon pjeset ne ekran nxjerrjen e hundës së foshnjës, duart dhe këmbët e vogla. Është në këto momente kur goditja e fortë në barkun e nënës ndihet plotësisht reale. Por për 28-vjeçarin Natasha Gent, një nënë per here te parë, gjërat u bënë paksa konfuze kur një ekip i tërë mjekësor vuri re diçka të çuditshme për ultratingullin e saj.

Fëmija dukej e përkryer, me përjashtim të asaj që dukej sikur ishte një halo e bardhë që rrethonte kokën e foshnjës. Infermieret i thanë gruas dhe burrit të saj që të presin që foshnja e tyre të ketë “pak flokë” kur ajo të lindte. Por, prindërit u tronditën plotësisht kur vajza e tyre, Holly, lindi me një kokë plot flokë, të trashë ngjyrë kafe.

Çifti Gent tha se sa herë që ata të dalin, njerëzit rreth tyre ndalojnë, shikojnë dhe komentojnë se si Holly duket si një kukull. “Flokët e saj janë shumë të ulëta,” tha Natasha. “Por kjo është gjithmonë tërheqje për të gjith sa herë që ne dalim.”