“Do të jetë epokë e re”/ Kryeministri Rama nuk përmbahet: Nga janari shqiptarët…

367
0

Për Kryeministrin Edi Rama viti i ardhshëm do të jetë një vit krej ndryshe për biznesin dhe qytetarët e rajonit tonë.
Nga 1 janari shqiptaret do te levizin lirshem, do te punojne dhe tregtojne mallra me Maqedonine dhe Serbine. 

“Me këto marrëveshje viti 2022 do të jetë një epokë e re, fillesa e diçkaje krejt ndryshe. Bazuar në këto marrëveshje per Ballkanin e Hapur dhe bazuar në ato që do të bëjmë shumë shpejt askush nuk do të përjetojë më pritje të gjata në kufi dhe gjithçka do të ecë mirë”, tha Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.