Djaloshi pa duar duke prerë dru, inspirim për të gjithë

632
0

Në të gjithë botën shohim fëmijë pa duar që bëjnë punë të ndryshme.

Fëmija që do të shihni më poshtë ka të bëjë me një fëmijë që nuk ka duar fare, por pavarësisht vështirësive ai arrit që të kap sëpatën dhe të punojë, përcjell lajmi.net.

Ky fëmijë është parë dhe është komentuar jashtëzakonisht shumë këtë video, dhe mbi të gjitha ëshë cilësuar si frymëzim për të gjithë ata që kanë gjymtyrë dhe nuk punojnë.