Disa personalitete të njohura që kanë lindur me 12 shkurt

114
0

Disa personalitete të njohura që kanë lindur me 12 Shkurt janë:

  1. Abraham Lincoln – ish Presidenti i Shteteve të Bashkuara
  2. Charles Darwin – Biolog dhe shkencëtar i evolucionit
  3. Betsy Ross – Projektuese e flamurit amerikan
  4. Alan Shepard – astronaut amerikan, i pari njeri që udhëtoi në hapësirë
  5. Thomas Jefferson – ish President i Shteteve të Bashkuara dhe themelues i kombit
  6. Claude Monet – Piktor francez i Impresionizmit
  7. Astrid Lindgren – Autore suedeze e librave për fëmijë
  8. Betsy DeVos – ish Sekretare e Arsimit në qeverinë e Shteteve të Bashkuara
  9. Susan B. Anthony – Aktiviste amerikane për të drejtat e grave
  10. George Harrison – Muzikant i grupit të muzikës “The Beatles”.

Këto janë vetëm disa nga personalitetet e njohura që janë lindur me 12 Shkurt. Këto personalitete kanë ndikuar në jetën dhe kulturën në mënyra të ndryshme dhe kanë lënë një markë të pazëvendësueshme në historinë e njeriut.