Deputeti modest, Ulsi Manja ndryshe nga kolegët, ja makina e tij modeste

705
0

Makinat e deputetëve dhe zyrtarëve të lartë janë bërë shpesh objekt diskutimi, pasi ajo që bie në sy është fakti se ata nuk kënaqen me makina normale, por zgjedhin gjithnjë të kenë atë më të shtrenjtën dhe mundësisht tipin e fundit.

E konsideruar si një garë, mjafton të hedhim një sy të enjteve në Parlament, për të parë me çfarë makinash superluksoze vijnë aty të zgjedhurit e popullit. Prandaj u çuditëm kur pamë deputetin socialist Ulsi Manja me një golf të thjeshtë.