Deputeti i Lushnjes ben veprimin qe nuk pritej, shkon në Kuvend me ..

59
0

Ndërkohë që në Lushnje vijon protesta e fermerëve të Lushnjes pasi nuk shohin që kërkesat e tyre të jenë plotësuar, deputeti i këtij qyteti, Saimir Korreshi i është drejtuar sallës së Seancave Plenare me dy produkte karakteristike të kësaj zone: Prasin dhe kastravecin.

Përmes një postimi në Facebook, Korreshi shprehet se janë prodhime BIO, të cilat po ia dërgon qeverisë në Kuvend.

“Rrugës për në Parlament. Duke i sjellë produkte BIO qeverisë direkt nga fermerët e Myzeqesë”, shkruan ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.